9 Ekim 2014 Perşembe

Dinarsu Halı Modelleri

Dinarsu halı modelleri arasından evinize veya ofisinize en uygun olanları seçip sipariş vererek, en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Dinarsu tarafından tüketicilere sunulan bir çok seri bulunmaktadır. Bu halı serileri içerisinde de farklı desen, renk ve boyutta yüzlerce halı modeli boy göstermektedir. Sizlere sunduğumuz Dinarsu halı serileri ise şu şekildedir; Hayal, Klasik, Larissa, Lisanslı Çocuk Halıları, Melina, Miranda, Masalsı, Pelicia ve Helena.


Eğer sizde Dinarsu halı modelleri içinden seçim yapmak istiyor ve kararsız kalıyorsanız, üretici firmanın bazı faydalı bilgilerinden yararlanabilirsiniz.

En Uygun Halıyı Seçmek

Tüketicilerine farklı kullanım alanları, bütçe ve renklerde halı üreten Dinarsu, halı seçimlerinde de tüketiciyi yalnız bırakmamaktadır. Seçimlerinizde ilk dikkat etmeniz gereken nokta kullanım amacıdır. Ardından doğru renk seçimini yapmanız gerekmektedir. Dinarsı halı modelleri renk haslığı ile üretilmektedir. Bu yüzden güneş ışınlarından etkilenmemektedirler.

Halıyı En Doğru Şekilde Nasıl Temizlerim?

Eğer halınız yoğun olarak üzerinde dolaşılan bir noktadaysa günlük olarak elektrik süpürgesi ile temizlik yapmanız gerekmektedir. Daha uzun periyotlar için ise profesyonel temizlik yaptırmak gerekmektedir.

Dinarsu halı modelleri temizlik esnasında dövme, çırpa, sert darbelere maruz kalma ve zararlı kimyasalların kullanımından kaçınılmalıdır. Elektrik süpürgesi yardımıyla yapılan temizlik halı tüylerinin yönüne paralel olacak şekilde ve oldukça yavaş hareketlerle gerçekleştirilmelidir. Halı üzerine dökülen ve leke yapan maddeler anında ve doğru şekilde temizlendiğinde lekelerden kurtulabilirsiniz. Leke oluştuğu anda elektrik süpürgesinin en küçük ucu yardımıyla ve yüksek emiş gücüyle emilmelidir. Veyahut bir kaşık veya kesici etkisi olmayan bir bıçak ile alınmalıdır. Ayrıca alacağınız halının kullanım kılavuzunu mutlaka okumalısınız. Kılavuzda tüketicilere çeşitli leke çözücüler önerilmektedir. Nemli bölgeler elektrik süpürgesi veya emici bez yardımı ile alınmalıdır. Aksi halde bu alanlar kir tutmaya başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder