13 Ekim 2014 Pazartesi

Padişah Halı Duru Serisi

Padişah halı, Duru serisiyle içinizi ferahlatacak ve her ortama ayak uydurabilecek halıları tüketiciyle buluşturuyor. Halı alanında ülkemizde en çok bilinen markalardan birisi olan Padişah, Duru ailesinin 18 farklı üyesiyle evinizin havasını değiştirmek istiyor. Eğer evinizin halılarını değiştirmek istiyorsanız, yeni evlenecekseniz ve kaliteli halı modelleri arasından seçim yapmak istiyorsanız, Padişah halı Duru serisini mutlaka incelemelisiniz. Bir çok farklı boyut, renk ve desende sergilenen Duru serisi halılar, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekmektedir.

Padişah'ın Duru dışında Nazenin ve Mostar adında 2 farklı yeni halı serisi bulunmaktadır. Bunlarda tıpkı duru gibi bir çok farklı halı modelini bünyesinde barındırmaktadır. Kullanıcıların farklı beklentilerine göre farklı desenler ve renkler ile bezenen halı modelleri arasından dilediğinizi seçip sipariş vererek kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Padişah halı modellerinin Duru serisini aşağıdaki fotoğrafta daha net bir şekilde görüp inceleyebilirsiniz.



İsmi gibi Duru modellerin sergilendiği bu halı ailesinin 18 farklı üyesi bulunmaktadır. Genellikle yaprak desenlerinin hakim olduğu seri de salonlarını ortaya çıkartmak isteyenlerin beklentisini karşılayacak nitelikte modeller bulunmaktadır. Eğer sizde hem uygun fiyatlı hem de kaliteli hatlara sahip olan halıları incelemek istiyorsanız aşağıdaki internet adresini kullanabilirsiniz.

http://padisahhalilar.blogspot.com.tr/2014/10/padisah-hali-duru-serisi.html

1 yorum:

  1. Dünyanın ilk sosyal alışveriş platformu buypasa.com açılıyor; Padişah Halı kampanyaları, ücretsiz sanal dükkanlar yakında sizlerle buluşuyor. Detaylar için http://sanalpazar24.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil